top of page

Met welke vragen en thema's kan je bij mij aan de slag:

Na een ontwrichtende gebeurtenis weer de kracht vinden om je eigen leven te leven; hoe houd je je eigen nieuwe richting vast. Wat is er veranderd? Wat is eigenlijk nu belangrijk voor jou in het leven en je werk?

 

Onderzoeken naar waar iets herhaaldelijk vastloopt; iets in het hier en nu kan verstrikt zijn in de vroege jeugd binnen het gezin van herkomst. Met opstellingen en systemisch werk gaan we onderzoeken waar wat zit en hoe je het kan loslaten en anders gaan vasthouden.

Het organisatieteam loop niet lekker; met opstellingen onderzoeken we het systeem binnen het team en herstellen we de werkflow.

Zelfbevrijding na klemzitten; je wil de klem niet meer voelen, de knoop ontwarren, zodat je vrijer kan gaan leven.

 

Burnout; je zit er tegenaan, maar hoe houd je jezelf in balans? Wat heeft het zover laten komen?

 

Hoe kun je weer aan het werk na een burn-out, ziekte of verlies; alles voelt ineens anders, hoe zorg je dat je "heel" blijft, is dit nog wel wat je kan en wil?

 

Hoe maak je een levensveranderende keuze met blijvend positief effect op jezelf en op de mensen om je heen?

Hoe kom je weer op je plek; wat is je plek en is je plek misschien een andere geworden?

 

Hoe omarm jij je fundamenteel vertrouwen?

 

Persoonlijke groei binnen werk, carrière en loopbaanvraagstukken; je hebt het idee dat je vastloopt in je functie, waar ligt nu eigenlijk je eigenlijke kracht, hoe word je zichtbaarder binnen de organisatie, je hebt moeite met het maken van bepaalde keuzes binnen het werk, na re-organisatie/cultuurverandering kan je moeilijk aarden op je werk.

Doelgroepen

Gezondheidszorg, bedrijfsleven, particulieren, overheid.

bottom of page