top of page

Anoniem:

Ik heb Bartje ervaren als empathisch, praktisch, betrokken en hartelijk. En als ik vermeld dat ze goed kan luisteren, ben ik niet de eerste die deze belangrijke eigenschap heeft geconstateerd. Dat alles wijst erop dat Bartje in haar coaching constante kwaliteit levert. In feite voelt iedereen zich op z'n gemak bij haar en zorgt ze ervoor dat je altijd opgeladen en met een bepaalde boodschap of opdracht naar huis gaat. Wat mij verder nog opviel is haar vermogen om je onopvallend op een spoor te zetten, waardoor je ter plekke of later andere facetten van je probleem ontdekt. Zo ontstaat meer helderheid en dat is altijd goed. Emoties mogen er zijn bij Bartje, maar ze weet je wel weer terug te brengen naar de rationele lijn. Een gesprek met Bartje is een prettig gesprek dat echt iets oplevert.

Emilie van Holthe tot Echten - Beeldend Kunstenaar / Teamcoach @ Teambeelden

Ik heb Bartje ervaren als een betrokken, empathische, nuchtere en praktische coach. In een kortdurend traject heb ik samen met haar mijn huidige status quo onder de loep genomen. Zij hielp mij door middel van een aantal krachtige oefeningen inzicht te krijgen in mijn situatie en mij tegelijkertijd in beweging te krijgen om een aantal zaken anders te benaderen/ te veranderen. Ze schrikt er niet voor terug om zo nu en dan te prikkelen/ te provoceren om een verschuiving te laten plaatsvinden, maar altijd met begrip en respect. Ik beveel Bartje van harte aan als professionele coach.

Anne 

Bartje is een fijne coach. Ze is heel toegankelijk; tijdens het eerste coachingsgesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak. Verwacht vooral geen sessie over de diepste krochten van je psyche, maar juist een constructief gesprek over de uitdagingen die je in de werk- of privésituatie hebt. Door haar coachingstraject heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedragspatronen en valkuilen die daarbij op de loer liggen. Bartje heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen blinde vlek en ook handvatten geboden om hier aan te werken. Heel waardevol!

Arthur van ‘t Spijker - Policy Advisor at UWV

Bartje bezit de eigenschappen van de ideale coach: ze kan goed luisteren, weet de juiste kritische vragen te stellen en geeft je de ruimte én de handvatten om zelf tot inzicht te komen. Daarnaast is Bartje een hartelijk, oprecht persoon en dat maakt dat je snel op je gemak bent. Door haar persoonlijke aanpak wist ze me goed op weg te helpen om een betere professional te worden. 

Benita van Lawick - Klantmanager bij Nationale Hypotheek Garantie

Gedurende de opleiding van Bartje tot professioneel coach mocht ik één van Bartje's coachees zijn. Ik heb Bartje leren kennen als een daadkrachtig, eerlijk, oprecht mens die merkbaar doorgewinterd is door het leven. Zij heeft op een professionele manier voor mij de juiste aanpak gevonden die nodig was om ineffectieve gedragspatronen waar je niet (meer) van bewust was, weer open te leggen. Mijzelf weer een beetje beter kennende vermoed ik dat dit een hele uitdaging was. Ik beveel Bartje dus van harte aan.

bottom of page